Nascholing.

Wij willen bijdragen aan de kwaliteit van het onderwijs door het bieden van (na)scholing aan docenten die met onze methodes werken, of willen gaan werken. Deze cursussen hebben tot doel docenten te inspireren, bij te scholen en te voorzien van didactische tools. Wij stemmen ons scholingsprogramma af op de leerbehoeften van scholen en docenten. Om ons cursusaanbod vorm te geven zetten we expertise in vanuit verschillende onderwijsorganisaties. We werken samen met onderwijskundigen en docenten van hogescholen, universiteiten en conservatoria. Ook maken we gebruik van de rijke expertise van ‘onze docenten’, zij die zelf de methodes gebruiken. Tijdens onze bijeenkomsten behandelen we actuele onderwerpen die aansluiten bij de scholingsbehoeften van het onderwijs. Wil jij meedenken over of meewerken aan (een van) onze bijeenkomsten? Laat ons weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Academy.

De Vodix Academy is onze jaarlijkse inspiratie- en scholingsbijeenkomst. Docenten die met onze methodes werken en docenten die daarin geïnteresseerd zijn kunnen elkaar hier ontmoeten. Tijdens de studie- en inspiratiedag organiseren wij een programma met bekende sprekers en inspirerende minicolleges. Zeker zijn dat je de Academy niet mist? In onze nieuwsbrief [e]maken wij het programma bekend.

Instructies.

Om ervoor te zorgen dat docenten een vliegende start kunnen maken met onze methodes, organiseren wij verschillende instructies. Dit doen wij zowel op locatie als online. Tijdens een instructie leren we (nieuwe) docenten de basisvaardigheden die nodig zijn om effectief met een van onze methodes te werken. Voor studenten en docenten van het mbo organiseren wij ook ‘First Day Assistance’ instructies. Wij zijn dan online aanwezig bij de eerste les. Tijdens deze les helpen we studenten bij het bestellen en inloggen.

Webinars.

We hosten verschillende webinars over actuele thema’s zoals formatief toetsen, rubrics maar ook over onze methodes zelf. Wil jij meer weten over een bepaald thema? Of wil jij misschien zelf als expert een webinar hosten? Laat het ons weten!

Regio-bijeenkomsten.

Ieder jaar organiseren wij verscheidene regiobijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten brengen wij docenten uit de regio met elkaar in contact en organiseren wij inspirerende lezingen over actuele thema’s op een unieke locatie in de regio.

Agenda.

We organiseren jaarlijks evenementen zoals onze Academy en regiobijeenkomsten. Ook kun je ons team vinden op verschillende beurzen.

2024

Music + Academy

21 t/m 25 januari 2025

Altijd op de hoogte zijn?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Wij zetten ons in voor Toegankelijk Publiceren.
© Vodix 2022
Privacybeleid

crossmenu