Beter onderwijs.

Wij geloven in beter onderwijs. Waarom beter? Omdat ons onderwijssysteem ruim vijftig jaar oud is en niet meer voldoet aan de eisen van nu. De manier waarop leerlingen en studenten worden opgeleid voor de toekomst, sluit niet meer aan bij onze snel veranderende samenleving. Dat moet anders!

Hoe wij onze missie waarmaken? Dit doen wij door samen met docenten persoonlijker, innovatiever en leuker onderwijs te creëren voor iedere leerling en student. Dat betekent meer ruimte voor plezier, creativiteit, onderwijs op maat, eigen initiatieven, lesstof die aansluit bij de individuele behoeftes en interesses van leerlingen, verschillende manieren van beoordeling en ga zo maar door! Leerlingen en studenten op een leuke manier uitdagen, motiveren en voorbereiden op de toekomst is voor ons de essentie van het onderwijs.

Wij zijn Vodix.

Vodix is dé betrokken en vernieuwende uitgeverij. Wij leveren digitale lesmethodes voor het vo en mbo en bieden nascholing voor docenten. Alles met maar één doel: het verbeteren en vernieuwen van het onderwijs. Dit doen we inmiddels al zo’n 14 jaar, dus experts op het gebied van digitale lesmethodes mogen we onszelf best noemen. Wij zijn Vodix: Vernieuwend onderwijs, digitaal & experts.

Onze waarden.

Wij luisteren naar de  input van docenten en betrekken ze intensief bij het constant verbeteren van onze methodes.
Wij zorgen ervoor dat onze methodes toegankelijk en op maat zijn voor iedere leerling en student.
Het is ons doel dat onze methodes een impact maken op leerlingen/studenten waardoor zij het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen.
Wij durven te innoveren wanneer wij denken dat dit het onderwijs leuker, beter en interactiever maakt.
Onze methodes sluiten aan bij de belevingswereld van de leerling en student.

Waarom werken met digitaal lesmateriaal?

Sta er eens bij stil… Wat doe jij als jij zelf iets wilt leren? Juist, je volgt een online cursus, vraagt het aan Ome Google, bekijkt een YouTube video of leest een blog op het internet. Waarom moeten onze leerlingen en studenten dan nog steeds alles leren uit een boek, terwijl de wereld digitaliseert en de manier waarop wij dagelijks informatie vergaren allang veranderd is? In de steeds verder digitaliserende maatschappij is het cruciaal om leerlingen en studenten te helpen bij het filteren van informatie. Bij Vodix helpen wij leerlingen en studenten daarbij en leren ze op de manier zoals ze dat ook in het dagelijks leven doen.

Digitaal onderwijs.

Digitaal onderwijs is geen doel, maar een springplank naar effectiever, persoonlijker onderwijs. Om dit te bereiken moet digitaal materiaal een absolute meerwaarde hebben. Daarom zijn in onze methodes diverse digitale vaardigheden geïntegreerd, bieden wij interactiviteit & actualiteit en kunnen docenten eenvoudig differentiëren. Ook bieden wij in het leerlingvolgsysteem Learning Analytics aan zoals RTTI scores, en inzicht welke opdracht of leerling extra aandacht behoeft. Hierdoor kan de docent samen met de leerling naar meer gepersonaliseerde leerroutes toewerken. Dus... ben je klaar voor interactieve en volledig digitale methodes die onderwijs op maat bieden? Ben je toe aan geïntegreerde digitale vaardigheden, differentiatie op tempo & niveau en tools die helpen bij het meten van het opbrengstgericht leren? Dan hebben wij het antwoord: Vodix.

Daarom Vodix.

De voorloper op het gebied van digitaal onderwijs
Voordelige keuze ten opzichte van vergelijkbare methodes
Directe inspraak op toekomstige ontwikkelingen
Persoonlijk, snel en adequaat contact met onze adviseurs en ontwikkelaars
Toegang tot diverse bijeenkomsten voor (na)scholing en collegiale consultatie
Altijd actueel: door middel van regelmatige updates spelen we in op actuele gebeurtenissen
Volledig geïntegreerd leerlingvolgsysteem met Learning Analytics
Grootste variatie in interactiviteit ten opzichte van vergelijkbare methodes

Klaar voor beter onderwijs?

Lees hier wat docenten over ons zeggen.
Wij zetten ons in voor Toegankelijk Publiceren.
© Vodix 2022
Privacybeleid

crossmenu