Co-creatie.

Help jij ons bij het beter maken van het onderwijs? Daar hebben we jou namelijk hard bij nodig. Om onze methodes constant te verbeteren werken wij nauw samen met docenten, deskundigen en leerlingen. We organiseren regelmatig klankbordgroepen, spreken dagelijks met docenten en feedback kan op ieder moment gegeven worden met de feedback-knop die op alle pagina’s in onze methodes te vinden is. Ook starten wij binnenkort met het organiseren van leerlingpanels waarbij wij leerlingen en studenten om input vragen over user experience, het leerproces, onze teksten en opdrachten, de interactiviteit in onze methodes en nog meer.

Feedback-knop.

Hoe wij het onderwijs constant proberen te innoveren? Dat doen wij niet alleen! Met de feedback-knop die op iedere pagina in al onze methodes te vinden is, verzamelen wij namelijk elke dag suggesties van docenten om onze methodes nog beter te maken. Wat Vodix uniek maakt is dat de feedback die wij door het jaar heen verzamelen waar mogelijk direct geïmplementeerd wordt in de methodes. Onze ontwikkelingen zijn dus altijd gebaseerd op wat docenten die voor de klas staan, de experts, nodig hebben. Hierdoor krijgt digitaal werken een meerwaarde voor iedere school, leerling, student en docent.

Klankbordgroepen.

Om de juiste balans tussen onderwijs en technologie te creëren ontwikkelen wij methodes voor en door docenten: onze ontwikkelaars staan zelf voor de klas en alle functionaliteiten zijn ontwikkeld in samenspraak met onze gebruikers. Tijdens al onze klankbordgroepen zorgen wij ervoor dat docenten die met onze methodes werken de mogelijkheid krijgen om hier feedback op te geven. Dit zijn bijeenkomsten waarbij vaak een specifiek thema, vraagstuk of toekomstige ontwikkeling wordt voorgelegd aan docenten. Zij kunnen hier feedback op geven of hun visie op een bepaald vraagstuk met ons delen. Deze input gebruiken wij om verbeteringen door te voeren of bepaalde keuzes te maken. Op al deze manieren hebben docenten die met onze methodes werken dus directe invloed op wat er ontwikkeld wordt. Het feit dat docenten regelmatig aangeven dat een van de methodes als ‘hun methode’ aanvoelt, dat is waar wij het allemaal voor doen.

Leerlingpanel.

Beter onderwijs. Waarom willen we dat? Dat doen we voor onze leerlingen en studenten. Juist daarom vinden wij het zo belangrijk om ook hun ideeën en feedback te verzamelen. Heb jij leerlingen of studenten in jouw klas die kritisch zijn en graag hun mening laten horen? Help ons dan bij het vormen van een leerlingpanel. Dit doe je door een kleine groep leerlingen of studenten samen te brengen waar wij een aantal van onze vragen aan mogen voorleggen. Denk bijvoorbeeld aan het testen van een nieuwe game, het beantwoorden van vragen over hun leerproces, het lezen van onze teksten en opdrachten, en nog veel meer. Heb jij een kleine groep leerlingen of studenten die bereid zijn om mee te denken? Laat het ons weten. We komen dan langs bij jullie op school of plannen een videocall in. 

Samen het onderwijs verbeteren?

Laat ons weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.
Wij zetten ons in voor Toegankelijk Publiceren.
© Vodix 2022
Privacybeleid

crossmenu