Geschiedenis Academy 2024

Save the date! Op dinsdag 19 november is de Geschiedenis Academy.

De Geschiedenis Academy vindt plaats op een bijzondere locatie, namelijk Kasteel De Schaffelaar in Barneveld. Het aantal plekken op deze locatie is beperkt, dus wil je zeker weten dat jij erbij bent? Meld je dan alvast aan via het formulier hieronder!

Je portemonnee kun je trouwens thuislaten, want deelname aan Geschiedenis Academy is helemaal gratis en ook voor de lunch wordt gezorgd.


Kasteel De Schaffelaar in Barneveld

Kasteel De Schaffelaar

Op 19 november ben jij welkom op Kasteel De Schaffelaar. Dit landhuis dateert van rond 1850 en kent een indrukwekkende en aangrijpende geschiedenis. Zo werd het gebouw in de Tweede Wereldoorlog door de Duitse bezetter gebruikt als reserveringskamp. Ontdek de hele historie van Kasteel De Schaffelaar tijdens de Academy in november.


Programma

Het programma voor de Geschiedenis Academy houden we nog even geheim. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van de workshops, kennissessies en andere activiteiten op de Geschiedenis Academy. Daarnaast kun je deze site in de gaten houden, want we maken het programma binnenkort bekend!

Naast de workshops en kennissessies besteden we ook aandacht aan onze methodes Tijd voor Geschiedenis en Paspoort 21. 

Tijd voor Geschiedenis is een digitale methode voor het vak geschiedenis in het vmbo, havo, vwo en TTO. De methode maakt gebruik van technologie om het leren en het lesgeven te ondersteunen, zonder de menselijke maat te verliezen. Tijd voor geschiedenis is altijd in ontwikkeling en staat nooit stil! Meer weten over Tijd voor Geschiedenis? Kijk dan op www.tijdvoorgeschiedenis.nl en vraag een proefaccount aan.

Paspoort 21 is een thematische mens en maatschappij-methode die leerlingen op een gestructureerde manier mee op ontdekkingsreis neemt en de relevante kwesties van vandaag de dag behandelt. Paspoort 21 groeit met de leerling mee, de bergen op de reis worden hoger, en de rugzak van leerlingen vult zich (letterlijk en figuurlijk) met kennis en vaardigheden. Zo creëren docent en leerling samen een paspoort tot de maatschappij. Meer weten over Paspoort 21? Kijk dan op www.paspoort21.nl en vraag een proefaccount aan.


Aanmelden Geschiedenis Academy

Aanmelden voor de Geschiedenis Academy 2024 kan via het formulier hieronder. Deelname is gratis!

Verschijnt er geen formulier, klik dan op deze link om via een nieuw tabblad naar het aanmeldformulier te gaan.

Wij zetten ons in voor Toegankelijk Publiceren.
© Vodix 2022
Privacybeleid

crossmenu