Muziek en CKV Academy 2024

Verbreed je culturele horizon op dinsdag 12 november tijdens de Muziek en CKV Academy 2024. Podium Mozaïek in Amsterdam is op die dag namelijk het toneel van een leerzame, inspirerende en gezellige dag.Uniek programma

Elvis E

We hebben een bijzonder en divers programma voor jou in petto waarbij we vooral focussen op de verbinding tussen kunst en cultuur. Zo word je ondergedompeld in de gospel tijdens de koorzang-sessie van Elvis E en wordt jouw voetenwerk, expressie en energie getest tijdens de workshop Afrikaanse dans

Daarnaast hebben we nog een toffe workshop. Jarenlang was het televisieprogramma een hit op de Nederlandse televisie, en tijdens de Muziek en CKV Academy krijg jij de kans om het zelf te ervaren: De Vloer Op! Door middel van improvisatie ga jij actuele maatschappelijke thema’s en relationele dilemma's tot een unieke scène smeden. 

Het is aan ons

Na de lunch hebben we iets speciaals op het programma. Componist, dirigent en cultureel ondernemer Merlijn Twaalfhoven schreef in 2020 het boek ‘Het is aan ons’. In het boek schijnt hij zijn licht op hoe kunst kan helpen de wereld te veranderen. Inmiddels gaat hij de Nederlandse theaters af, op zoek naar Praktische Helden om de wereld te redden en op 12 november strijkt hij neer in Amsterdam. 

Hij heeft zijn show speciaal aangepast voor de Muziek en CKV Academy en in een prikkelende en muzikale middag brengt hij een inspirerend vergezicht binnen handbereik door idealen tastbaar en concreet te maken. Als deelnemer van de Academy zet je zelf een stap om een heldenrol in het verhaal van deze tijd te gaan spelen. Nu is het moment; het is aan ons.

Binnenkort maken we het hele programma bekend, dus houd de site in de gaten! 


Lancering pilot nieuwe editie BeatsNbits en een kijkje in CKV-lab 

Naast de workshops en kennissessies besteden we ook aandacht aan onze methodes BeatsNbits en CKV-lab. 

Muziek maken is leren. Daarom staat muziek maken in BeatsNbits centraal. Achter de schermen zijn we inmiddels druk bezig met het ontwikkelen van een compleet nieuwe editie van BeatsNbits. Deze editie gaat er anders uitzien dan de vorige edities. Hoe precies? Dat laten we nog even geheim, maar dat het modern, actueel en supergaaf wordt staat vast! Tijdens de Muziek en CKV Academy op 12 november lanceren we de pilot voor de nieuwe editie! Je krijgt dan als eerste alle ins en outs te horen. 

De methode die het anders doet: dat is CKV-lab. Deze nieuwe CKV-methode helpt de leerling een beeld te vormen van de culturele en kunstzinnige omgeving, door deze te bekijken vanuit verschillende perspectieven: de kunst zelf, de context waarin deze functioneert, de digitale leefwereld en vanuit algemeen en persoonlijk burgerschap. Benieuwd naar CKV-lab? Op de Muziek en CKV Academy kun jij kennismaken met deze nieuwe methode! 


Podium Mozaïek 

Middenin Amsterdam-West staat een opvallend theater: Podium Mozaïek. In de volksmond wordt het theater ook wel ‘het theelichtje’ genoemd vanwege de bijzondere uitstraling van deze voormalige Pnielkerk. In 2005 opende Podium Mozaïek haar deuren en op dinsdag 12 november is dit theater het toneel van de Muziek en CKV Academy. 


Aanmelden Muziek en CKV Academy

Aanmelden voor de Muziek en CKV Academy kan via het formulier hieronder. Een ticket om deel te nemen kost €45,-. Gelukkig hoef je dit niet uit je eigen zak te betalen, want de Muziek en CKV Academy valt gewoon onder het professionaliseringsbudget. Aan het einde van de Academy ontvang je een certificaat.

Verschijnt er geen formulier, klik dan op deze link om via een nieuw tabblad naar het aanmeldformulier te gaan.

Wij zetten ons in voor Toegankelijk Publiceren.
© Vodix 2022
Privacybeleid

crossmenu