BeatsNbits.

Duurzaam muziekonderwijs dat leerlingen artistiek en cognitief uitdaagt.
Met de meespeelfunctie wordt het device van de leerling een instrument.
Theorie wordt eenvoudig uitgelegd in videolessen met interactieve vragen.
Doorlopende leerlijnen, modulair werken, individuele routes én gezamenlijke routes mogelijk.
Proefaccount aanvragen

Duurzaam
muziekonderwijs.

Iedere leerling is muzikaal, ook al is de ene leerling muzikaler dan de ander. Muziek kan veel teweeg brengen, bijvoorbeeld ontroering, verwondering en verbinding. Muziekonderwijs moet niet alleen artistiek-, maar ook cognitief uitdagend zijn. BeatsNbits daagt leerlingen op beide vlakken uit. Dit doen we door samen met docenten leerlingen te helpen bij het maken van keuzes die passen bij hun interesses en ontwikkeling. Ons onderwijsconcept gaat verder dan de klas, de muziekles en de persoonlijke voorkeur en inspireert tot fundamenteel (muziek)leren: het is duurzaam muziekonderwijs.

Op maat in te richten.

BeatsNbits is de digitale muziekmethode voor alle niveaus in het voortgezet onderwijs en het tweetalig onderwijs. Doordat wij veel met docenten samenwerken is de methode voor iedereen geschikt. Of je nu zoekt naar doorlopende leerlijnen, liever modulair werkt, met individuele leerroutes, met gezamenlijke routes of een combinatie van al deze stijlen - BeatsNbits past zich naadloos aan jouw les aan.

Eigen lesmateriaal met alle voordelen van BeatsNbits.

Naast ons bestaande lesmateriaal is het ook heel laagdrempelig om je eigen materiaal in de methode te zetten. En met in de methode, bedoelen wij ook echt in de methode. Je kunt dus gebruik maken van al onze (technische)tools en zet het voor je leerlingen klaar in hun BeatsNbits omgeving.

Intuïtief leren.

Met behulp van de instructievideo’s in de methode leren leerlingen hoe ze echte instrumenten kunnen bespelen, zoals gitaar, basgitaar, drums en toetsen. Met behulp van de sequencer maken leerlingen hun eigen mixen. In Songlab leren leerlingen hoe ze actuele (pop)liedjes zingen en spelen, en worden ze ondersteund bij het instuderen van muziekpartijen. Met behulp van minigames leren leerlingen over alle nootnamen en rusten.

Diagnostisch, adaptief en formatief.

BeatsNbits toetst op een formatieve, gepersonaliseerde en gedifferentieerde wijze. Met onze DAF-toetsen (Diagnostisch, Adaptief en Formatief) krijg je een inzichtelijk overzicht de behaalde leerdoelen, het niveau en de kennisgebieden van iedere leerling.

Daarom
BeatsNbits.

Geïntegreerd leerlingvolgsysteem met Learning Analytics.
Actuele nummers die op drie verschillende niveaus te spelen zijn.
Vier verschillende niveaus in de onderbouw, waaronder een speciaal niveau voor het praktijkonderwijs.
Combineer je eigen lesmateriaal met dat van de methode.
Digitale toetsen die met één druk op de knop na te kijken zijn.

Wil jij jouw leerlingen ook uitdagen?

Met een proefaccount zie je hoe dat eenvoudig kan.
© Vodix 2022
Privacybeleid

crossmenu