Popgroep 78

Helaas! Popgroep 7/8 is gestopt. Heb jij interesse in Popgroep of wil je meer over ons weten? Dan kun je contact met ons opnemen via

Uitdagend muziekonderwijs.

Meer en uitdagender muziekonderwijs voor leerlingen van het basisonderwijs: dat is de missie van Popgroep 7•8. Leerlingen van groep 7 en 8 hebben een andere muzikale voorkeur dan jongere kinderen en worden vaak niet op hun niveau uitgedaagd. Logisch, want het is niet voor iedere school mogelijk om een muziekleerkracht in te zetten. Popgroep 7•8 is door leerlingen én docenten intuïtief te gebruiken en bevat de allernieuwste nummers die goed bij de belevingswereld van de leerlingen passen.

Spelen, zingen
en mixen.

Popgroep 7•8 is de toolbox vol bekende hits om te spelen, te zingen en te mixen. Omdat het lesmateriaal digitaal is, kan dit ook zonder hulp van de groepsleerkracht. Popgroep 7•8 werkt intuïtief: video-instructies, digitale toetsenborden, (drum)pads en ondersteunende technologie loodsen de leerling door de muziek. Leerlingen die meer willen kunnen het lezen en spelen van notatie oefenen en trainen.

Popmuziek
voor het basisonderwijs.

Popmuziek staat centraal in Popgroep 7•8. Leerlingen spelen de instrumentale bewerking van het liedje alleen of samen met andere leerlingen. Partijen die leerlingen niet spelen, zijn in Popgroep 7•8 af te spelen zodat leerlingen altijd met een digitale popgroep meespelen. Leerlingen zingen het liedje met behulp van de meezingmix, de karaokeversie en leren in zanginstructievideo's hoe ze hun stem gebruiken. In het onderdeel mixen maakt een leerling snel en eenvoudig een coole mix. Deze mix kunnen ze gebruiken als begeleiding van een zelfgemaakte rap of liedje.

Mixstudio.

Schaft een school ook de Mixstudio aan? Dan kunnen drie leerlingen samen spelen, zonder dat het anderen stoort. Zijn er op school ook ‘echte’ instrumenten, of nemen leerlingen die zelf mee, dan kunnen deze ook op de Mixstudio aangesloten worden.

Daarom
Popgroep 78

Muziekonderwijs op hoog niveau, omdat wij leerlingen willen uitdagen.
Tovert ieder device om naar een muziekinstrument.
Beschikt over de mogelijkheid van zowel individuele als klassikale routes.
Is te gebruiken door groepsleerkrachten en muziekleerkrachten.

Wil jij jouw leerlingen ook uitdagen?

Met een proefaccount zie je hoe dat eenvoudig kan.
© Vodix 2022
Privacybeleid

crossmenu